tiistai 1. heinäkuuta 2008

Jätkät Keljossa

Riku ja Vesa tuli visiitille. Laitettiin pojille borealit jalkaan, padi kantoon ja harjat reppuun. Tavoitteena nimikkoreitit uusille kiville.


Lämmiteltiin helpolla heti purun vieressä. Reitiksi Ogame, 3.

Riku lähetti heti vierestä reitin Rizardo. Greidiksi sille 4. Lähtö kädet hyvästä listasta, mutta jalat on tosi heikoilla, kunnes oikean jalan saa nostettua hyvälle hyllylle ja oikean käden kurotettua terävän kantin yli.

Sitten varsinainen helmi. Vesa lähetti istumalähdöllä reitin Welli, 4b. ** Jouduttiin työstämään reittiä aika paljon ja putsaamaan otteita, mutta n.15 minuuttia meni ja sitten Vesa tykitti negatiivisen lähdön kevyen näköisesti. Tasainen reitti jatkui kanttia pitkin yläviistoon, ja että pääsi nousemaan oikealle jalalle lähtöotteille niin joutui vasemmalla kädellä samaan aikaan mantteloimaan voimakkaasti. Riku teki lopulta toistonousun ja oli samaa mieltä greidistä.




Riku lähetti vielä yhden reitin ja tällä kertaa on sightina eli ekalla yrkällä! Nimeksi tuli Union of white sun, 4. Vesa toisti reitin ja sitten oltiinkin valmiita kotimatkaan. Hyvää settiä ja paljon jäi vielä kiviä putsattavaksi.





2 kommenttia:

Olli kirjoitti...

Käytiinpä mekin eilen iiriksen kanssa Keljonkankaalla. Iiris teki muun muassa hienon barefoot flashin Ogameen. Omista suorituksista ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa. Lisää lepoa siis.

Juho K kirjoitti...

Kiva kuulla! Tiesinkin kyllä että klassikot ei sammaloidu.