maanantai 22. kesäkuuta 2009

Juhannus

KiipeilyIsäntävuoroni jatkui vielä, kun Antti perheineen viettivät juhannusta Keski-Suomessa. Oikeastaan parhaat fiilikset jäi Mansikasta 7a+, keljossa. Olin käynyt paikantamassa kiven vasta pari viikkoa sitten, joten päästiin funtsimaan reittiä puhtaalta pöydältä. Selkeä linjahan se on mutta istumalähtöä jouduttiin pähkimään. Noin tunti meni, mutta päästiin kumpikin ylös. Hieno reitti, suosittelen. Antti kävi vielä lähettämässä resistanssin 7a.

Sunnuntaina oli suuntana Toivakan kivi. Thigh Master 7b+. Muuvit sain tehtyä parissa osassa. Lähetys (toistonousu?) odottaa edelleen ehkä hieman viileämpiä kelejä, tai jotain muuta nostetta.

Takapotku 7b. Kyllä se varmaan noin lähtee. Tarvittava beta reitin nimessä. Antti kiipes lähdön ja kuus seuraavaa muuvia, mutta oli jo kiivetty pari tuntia, joten mies tuli alas ja viimeinen pykerrys jäi tekemättä.
Toivakassa tehtiin ensin lämmittelyt Kantilla, johon on montakin lähtöä. 6b, 7a tai 7b eli toi Takapotku. Mä en päässyt noista kuin tuon 7a. Siitä on kuvamateriaalina toi alin tuplakuva, josta on taustan männyt suoristettu. Reitille ei kai ole nimeä ja Antti ehdotti kuvat otettuaan jotain "kireet pakarat" tai "housut liian ylhäällä" , eli tosi mauttomia. Ila sitä paitsi on varmaan oikea mies nimeämään sen lähdön.



5 kommenttia:

Olli kirjoitti...

ai ku kiva, että paikalliset taiteilijat ovat löytäneet mansikan. ja peukut edellä mainitun toppauksesta. aika reipas sändbäggäys minusta, ei ole istumalähdön eka muuvi ollut allekirjoittaneella lähelläkään.

Juho K kirjoitti...

Juu istumalähtöä hieman hierottiin ja 7a+ on varmaan ihan oikea greidi. Aika monta kertaa tultiin silti vielä jatkostakin alas eli hyvä reitti!

Koitetaan keljoon iltakiipeilyä täs vielä joskus...

Olli kirjoitti...

no nyt on kyllä pakko udella notta kiipesittekö originaalin mikan version lähtö hyllyn vasemmasta laidasta vai ilarin version hyllyn oikeasta laidasta? reitin hyvyydestä olen samaa mieltä.

Juho K kirjoitti...

Jaa? Kyllä me mentiin varmaan helpoimmalla tapaa. Lähdettiin kädet hyllyn oikeassa reunassa josta oikea käsi rykäistiin kulmaan.
Mites vasen laita? Ensin vasuri siihen kulman krimppiin vai miten? Onko sen vaikeudesta arvioita? Tarttee varmaan tehdä paluu keljoon..

Olli kirjoitti...

jees, vasuri kulman krimppiin ja siitä miehekäs veto päälle. 7aaksi plussan kera tai ilman kait se alunperin on greidattu, vaan en tiedä onko sitä kukaan toistanut. ja mun tietämättömyys ei toki tarkoita etteikö toistoja löytyisi.