sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Keuruu-Keljo

Vihdoin äksönii täälläkin. (Tällä kuvalla vaadin samalla lisää matskua Hopiaa-sivustolle.) Tässähän harmaapaitainen mies lainakengissä ja sukat jalassa pyllistää kameralle, Farkkupoika näyttää napaa ja kalsareita ja vielä kiipeilijät kiven ja puun takana pyllistelevät muuten vaan. Olipa kiva olla taas kivillä.


Kuvaamistani kuvista päätyi sivustolle taas yli 50% , joten seula ei ole kovin tiheä. Jussin kiipeily taas on aina tyylikästä. Keuruun kivellä halkeamat valui vettä, joten ihan kaikkea ei kiivetty tällä kertaa. Hyvää settiä silti.


Ajeltiin Keuruulta vielä Roninmäen citymetsään ja vastoin odotuksia kivi oli kuiva. Hieno seiskan reitti lähellä kaupunkia. Ei lähtenyt mulla, vaikka sain mallisuorituksen. Uusi toposivusto on saanut tunnetun miesmallin myös irroittamaan hetkeksi otteen kivestä.

2 kommenttia:

Olli kirjoitti...

keuruulla lienee satanut kunnolla viikonlopun aikana, koska kuitenkin kyseessä on maailman nopeiten kuivuva möhkäle. no eipä tuo mitään.

en sitten alkanut puhelimitse opastamaan, kun siinä lähellä ei oikein ole mitään. jukojärveltä löytyy jotain rapakiveä monen mutkan takaa.

mites tuo roninmäen kivi? kyseessä lienee purkinpohjat tjms vai onko toi noussut pintaan kesäkuussa alkaneiden syyssateiden myötä?

Juho K kirjoitti...

Joo purkinpohjat se nimi tais olla. Vanha reitti siis, kai. Ja vieressä kantin nimi oli jotain p@skalla alkavaa. Se kantti olikin ihan limainen. Tuon purkinpohjan sloupit oli kyllä ihan kuivat ja hyvän tuntuset! Ei voi sen piikkiin laittaa.

Tänään oltiin 28.7lla. Kuhan julman alle ei pääse kuin soutuveneellä. Keli oli yllättävän kuuma. Tai sitten korkeat släbit dementia-kivellä vaan nosti hien pintaan.

Huomenna jatkuu. (perhe on siis reissussa)