sunnuntai 22. kesäkuuta 2008

Paasivuori



Jannen luona vietetyn rentouttavan juhannuksen jälkeen lähdettiin Antin kanssa kiville heti sunnuntaiaamupäivästä. Topo netistä ja tutustumaan Paasivuoren kiviin. Puomi ryökäle oli kiinni joten talsittiin perille, Kaukokiville asti. Kuvissa reitit Liposuction baby 7b (istumalähtöä ei jaksettu nyt lähettää) ja alakuvassa Käkikolmio 6c. Käkikolmion vasemmalla puolella reitti Suuri huijaus, jonka underiin (n.Antin pään korkeudella) saa käydä koittaas dynoomassa. 8a?

2 kommenttia:

Olli kirjoitti...

Paasivuorta pitkään katsonut sillä silmällä, mutta kiinni oleva portti on vielä pitänyt allekirjoittaneen poissa. Lähellä Kaukokiviä on ylhäältä päin lupaavan näköisiä morkkuloita. Tiedätkö, onko noita katsottu lähempää kenenkään toimesta?

Ison varjon omaava yksinäinen on samalla suunnalla ja kunhan autolla pääsee portin ohi niin voisi katsoa tuonkin ellei joku osaa varoittaa hukkareissusta etukäteen.

Juho K kirjoitti...

Joo kyl siellä kiviä näyttäis olevan. Mulla ei ole tietoo onko siellä jo kaikki kierretty. Itse en ole käynyt kattoos niistä mitään.