sunnuntai 25. toukokuuta 2008

Mustankorkee



Tulipa viimein käytyä katsastamassa Ollin http://illuminaattori.blogspot.com/ -heh en osannut linkittää nimee, siis kevätsiivoukset. Mukavia 6b:n reittejä. :) En ollut opiskellut reittiviivoja, joten kiipeilin vähän sieltä täältä reitin vierestä. No niin sitä pitäis kai ekalla kertaa reiteille mennäkin. Seuraavalla kerralla pitää sitten koittaa pysyä alkuperäisillä reiteillä.

Luuta jäi kokonaan huomiotta, kun taisin nousta sen istumalähdöstä selkeän Mopin halkeamaan (kuvassa vasemmalla). Totesin myös Kevätsiivouksen alkumuuvin greidin olevan hiukan tuota keskiarvoa korkeampi, kunnes luin toposta lähtöohjeet tarkemmin. Vois se kyllä suoraankin mennä, paitsi ettei kyllä nyt mennyt. Riepu heilahti istuvalteen, kun kaivoin pikku hyllyn jalalle (kuvassa oikealla) ja ihan mukavat käden heitot! Jatkoin tuosta oikeaa kättä kulmaan ylemmäs eli en kai Imurin otteisiin koskenut.

Släbit vaatii uuden käynnin. Niin kuin aina. Nimim."Peruutin viime viikolla Kanavuoren Exoduksesta niin ylhäältä pyllylleen, että meinasin mennä jo padikauppaan"

1 kommentti:

Olli kirjoitti...

ongelmat 1 ja 2 jakavat yhteisen lähdön. släbit ja kevätsiivous (etenkin suoraan) ovat hankalimmat, vaikea laittaa järjestykseen. joko oot ne topannut? kiva kun kävit.