torstai 24. huhtikuuta 2008

"Mä oon siellä kellottaas sua"...

Tästähän tuli hyvä viikko. Perjantaille päivitys. Kuvissa Antin Fillari ja Juju.
-
Sunnuntaiaamu menee kyllä uudelle viikolle, mutta päivitys sinnekin:
Booty 7b+ (!) Seuranhaku voimassa edelleen esim. reiteille Superstyling, Mr.Bobby, Syyshämärä, Keventäjät, Herkules... aargh! -vaik mitä tekemistä.


Viikon kiipeilyt (matkat sisältyvät annettuihin kellonaikoihin)
Lauantai: 10.00 lähtö Unelmalle, kotona 11.40 (tuliaisia silti!)

Tiistai: 18.30 koko perheen lähtö kanavuoreen iltakävelylle (mulla pädi, Anulla vaunut), kotona 19.45 Ei tuliaisia Anklefuckerilta. Fillari,Luiska ja Rakula sentään muistissa.

Torstai: 19.45 lähtö Keljon citymarkettiin (eli Bootylle), klo 20.25 kivellä - leikkeleet, maidot ja kanafileet kuivamuonien kanssa autonperällä, mutta niin hyvä kitka ei ollut että olisin voinut sen vaniljajätskin ostaa, joten se jäi huomiseen ja lähisiwaan. Kotona 21.15.
Bootylla kiipesin toppauksen nopeesti, mutta istumalähdön työstö vei voimat, kun ei ollut taas yhtään muistissa että mitenköhän tämä nyt menis. Sain lopulta tehtyä lähdönkin, mutta siirtyminen oikealle krimppiin ei enää onnistunut. Itselaukaisukuvaan meni 10 sekuntia.
-
Perjantai: Antti ja Minna matkalla ylläkselle. Käytiin kanavuoressa 20.00-21.15. Antti lähetti Fillarin 6b+ ilman betaa ja Juju 7b meni näytön (huom. näytön) jälkeen n.15 minuutissa. On se jätkä.

Tuleva lauantai: ehkä 10.30 lähtö Keljoon , kotona 12.00. Tai sitten illalla 18.00-19.30. Tai jos ei kuitenkaan niin sitten viimeistään sunnuntaiaamuna joskus 10.00. Eli otahan yhteyttä jos haluat mukaan tähän (enää harvoin) sosiaaliseen toimintaan. Oma sekkari mukaan.

ps. Aikataulut, tiukatkin, on suunniteltu yhteisymmärryksessä ihanan vaimoni ja vahvan poikani kanssa :)

3 kommenttia:

Olli kirjoitti...

käyppä jollain keljon sikamarketin reissulla kiipeämässä noi uudet kuusbeet. kivan korkuisia, osa ehkä tsadisti yli viisi metrisiä. ja swep sekä varsinkin kevätsiivous taitavat olla himpun perinteistä tiukempia kuusbetosia. eivät toki bootya voita, mutta tutustumisen arvoisia kuitenkin.

Olli kirjoitti...

ah juu ja jos käyt, niin räpsäätkö kuvan seinästä. voisin väsätä topon jonkun tosi tylsän illan kuluksi.

Juho K kirjoitti...

Joo käyn tsekkaamassa, heti kun löydän yli tunnin tauon - eli ehkä jo tänä viikonloppuna. Hyvä että jotkut jaksaa harjaakin heiluttaa.

Pysyy mieli virkeämpänä kun käy jossain muualla välillä kuin nostaas verenpainetta vanhoilla projekteilla.